Liossa - eli kuinka heittäydyn 110 %

Ajattelen, että työssäni onnistuminen vaatii heittäytymistä asiakkaiden asemaan muutoinkin, kuin paperilla. On pistettävä itsensä likoon ja hanskat käteen ymmärtääkseen juuri kyseistä liiketoimintaa. Aloitan jokaisen kehitysprojektin aina syvällisellä perehtymisellä asiakkaideni arkeen, siinä mukana olemalla.

Faba Osk -jalostuspalvelut

Tämä olikin projekti, johon ei ihan jokaisen kivikylän kasvatin kannata lähteä. Minulle se oli lähes luontaista, koska vietän vapaa-aikaani hevosten kanssa ja olen tottunut muuhunkin kuin kalliin parfyymin tuoksuun. Useamman vuoden valmennusprojekti. Yli 400 henkilöä. Satoja kilometrejä keinosiementäjän vanavedessä. Miksikö? Siksi, että ymmärrän asiakkaan liiketoiminnan täysin. Kehitimme yhdessä asiakkaan kanssa myyntiä ja asiakkuuksien johtamista. Kehitys ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Ehkä juuri siksi yhteistyömme on kestänyt vuosia mm. myynnin johdon valmennuksilla.


"Oli perehtynyt meidän erikoisalaan, positiivinen yllätys.
Todella eloisa ja saa ihmiset tekemään töitä"

Oy Forcit Ab, Forcit Explosives

Ilmestyin räjähdeporukan joukkoon keskellä yötä turvatamineissani. Siinä ukkoporukka katseli haavi auki, ennen kuin aloimme panostaa: ensin minun räjähdeosaamiseeni, sitten heidän palveluosaamiseensa. Yhdessä toteutimme valtakunnallisen palvelun laadun kehitysprojektin, johon osallistui kenttähenkilökunnan jokainen räjähde-Reiska hallinnon ja markkinoinnin henkilöstön lisäksi. Onnistunut valmennusprojekti poiki vuosien yhteistyön. Olemme kehittäneet esimiestyövalmiuksia ja johtamista innovatiivisesti uudelle tasolle.


"Huippu tsemppausta! Hyvä asenne ja käytännönläheiset esimerkit. Teki tylsästäkin aiheesta mielenkiintoisen"

"Hyvä ääni ja rempseä asenne. Kuuntelen huomattavasti ennemmin tätä kuin kuin jotain kukkahattutätiä"