asiakkaideni ja minun yhteisiä tähtihetkiä

Kerron mielelläni sinulle lisää erilaisista tähtihetkistämme sitten, kun tapaamme. Tässä muutama minulle erityisen mieluisa.

Zoetis finland oy

Zoetis on kansainvälinen, eläinten terveyteen keskittyvä yritys, joka toimi aiemmin osana Pfizeria. Toteutimme ainutlaatuisen kehitysprojektin Suomen kärkinimiin kuuluville yksityisille pieneläinklinikoille. Lähes vuoden kestäneen valmennuskokonaisuuden aikana nostimme yksilöllisesti kunkin klinikan asiakaskokemuksen täysin uudelle tasolle. Tämä todella mieleenpainuva yhteistyöprojekti upeiden eläinlääkäreiden ja eläintenhoitajien kanssa oli minulle eläinrakkaana ihmisenä sydämen asia. On aivan huippua, että yhteistyömme jatkuu edelleen!

R-Kioski

R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 560 myymälällä. Kukapa ei Ärrää tuntisi! Sain kokea mitä on huikea, aito Ärrä-fiilis valmentaessani uusia R-kauppiata lähes vuoden kestäneessä projektissa. Sparrasimme yhdessä mm. Oman liiketoiminnan suunnittelua, sekä myynnin- , palvelun- ja henkilöstön johtamista. Tämä jengi teki minuun asenteellaan lähtemättömän vaikutuksen!

Lundia

Lundia on yksi Suomen vanhimmista huonekalubrändeistä. Itse Lundian tiimissä ei tosin ole mitään vanhaa, sillä siellä vedetään draivilla ja tekemisen meiningillä. Yhteistyömme on pureutunut Lundian asiakkuuksien ja myynnin, sekä myymäläverkoston kehittämiseen loistavin tuloksin. On ollut ilo ja kunnia olla mukana arvostetun brändin matkalla menestyksen huipulla.

Hyvän mielen apteekit

Tähän ketjuun kuuluvat apteekit, joista asiakas saa toimialan parhaan asiakaskokemuksen. Valloittavat apteekkarit ja proviisorit ovat tulleet tutuksi valtakunnallisesti esimiesvalmennuksissa, joissa olemme kehittäneet myynnin ja palvelun johtamista. On ollut upeaa tehdä yhteistyötä jo useamman vuoden ajan oman alansa johtavien ammattilaisten kanssa.

Alma Media Oyj

Rusikoimme suu korvissa myynti- ja palveluhenkilöstöstä myyntihenkisempiä. Koko palvelukulttuuri kaipasi takinkääntöä. Tavoitteena oli kasvattaa liikevaihtoa ihan possuna. Työvälineiksi valitsimme yhdessä asiakkaan kanssa asenne- ja toimintatapojen uudistamisen. Yli kahden vuoden projektin tulokset olivat loistavia. Lois-ta-via!

Muut referenssit

Olen auttanut ihmisiä menestymään ja menestyttämään liiketoimintaansa:

 • Talotekniikka-alalla
 • Vakuutus- ja pankkisektorilla
 • Maatalous- ja elintarvikealalla
 • Erilaisissa palvelu- ja teollisuusyrityksissä ja julkisissa organisaatioissa
 • Autoliiketoiminnassa
 • Kustannus- ja media-alalla
 • Myymälämyynti-, tila- ja sisustuspalveluissa
 • Kone- ja laiteliiketoiminnassa
 • Lääketeollisuudessa
 • Horeca - alalla
 • Energia-alalla

Asiakkaani ovat Suomen tunnetuimpia A:sta ainakin Y:hyn asti.